Patiëntengesprek Hemofilie A

Deelt u graag uw ervaringen met uw ziekte en behandeling? Vertelt u ons graag over uw uitdagingen, maar ook over uw overwinningen? Deelt u graag uw visie op de toekomst?

Het medisch departement van Bayer organiseert een gesprek met u, de persoon achter de ziekte. Op deze manier willen wij ons een nog beter beeld vormen van uw ervaringen, bezorgdheden en verwachtingen om hiermee rekening te houden in onze toekomstige projecten.

Ook ouders van jonge hemofiliepatiënten zijn van harte welkom op dit gesprek, aangezien wij ook hun input als zeer belangrijk en waardevol zien.

Het gesprek zal plaatsvinden op zondag 30 September 2018 van 11u tot 14u in het Bayer gebouw te Diegem. Wij nodigen u uit voor een bijeenkomst met andere patiënten en mensen van het Bayer hemofilie team en zorgen hierbij voor een brunch.
Indien u geïnteresseerd bent voor deelname of verdere vragen hebt, twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met de AHVH via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bereikbaarheid:
J.E. Mommaertslaan 14, 1831 Diegem (Machelen)
Aan het Bayer gebouw is een grote parking voorzien.
Vlak naast het gebouw bevindt zich het station van Diegem, waardoor de locatie ook zeer makkelijk bereikbaar is met de trein.
 2018Bayer

 

 

 

 

 

 

* Omdat wij uw verplaatsing, tijd en input ten zeerste waarderen voorzien wij een kleine compensatie voor de deelnemende patiënten.  
*Alle gesprekken zullen gevoerd worden zonder promotionele boodschappen.