AH-VH

  • facebook-share-image3
  • 60years

“Ik word 60 jaar oud in 2018”

De hemofilievereniging nodigt u uit op 17 november 2018 voor het symposium ter gelegenheid van haar 60-jarig bestaan met als thema “Ik word 60 jaar oud in 2018”. Dit zal plaatsvinden in het gebouw van de KULeuven, Campus Brussel.
Adres: Warmoesberg 43, 1000 Brussel, 6de verdieping, lokaal
6306 (Paternosterzaal).

 

201860De hemofilievereniging is 60 jaar oud en heeft een verbazingwekkende weg afgelegd binnen het medisch domein en op vlak van stollingsproducten. Het was een moeilijke weg. De toegang tot de behandeling is een succes in België, maar het is noodzakelijk om op ons hoede te blijven. Het huidige economisch beleid zou een vermindering van de gezondheidsuitgaven als een goede daad kunnen bespiegelen.
Vandaag de dag bereikt de Europese hemofiliepatiënt patiënt meer dan ooit een doorsnee levensduur. In België blijkt uit een recente studie dat de levensduur afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder de leefomgeving, de gemeente, maar ook het bereikte opleidingsniveau

Vanaf 9u30 bent u welkom voor een ontbijt. Het symposium start om 10u30. Verder wordt er ’s middags ook een lunch aangeboden.

Gelieve uw aanwezigheid vóór 3 november 2018 te bevestigen per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 02 346 02 61 (op werkdagen). Let wel: het aantal is beperkt. Gelieve bij uw inschrijving het aantal en de naam van de deelnemers te vermelden.

Na inschrijving zal u een bevestiging ontvangen van ons secretariaat.
Deze activiteit is volledig gratis.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

U bevindt zich hier: AHVH Welkom NL Nieuws “Ik word 60 jaar oud in 2018”