• 2020jpg

Vereniging van patiënten en voor hemofiliepatiënten

Onze vereniging groepeert alle hemofiliepatiënten die gemeenschappelijke bekommernissen delen. Wij vertegenwoordigen, verdedigen onze behandeling, informeren, geven een stukje opvoeding in de gezondheid, ondersteunen het wetenschappelijk onderzoek: dit zijn enkele van de essentiële taken die hierna omschreven worden.

Onze filosofie is er een van participatieve dynamiek: groot worden samen met de vereniging; en het is door het delen van die ervaringen en door naar elkaar te luisteren dat we voortgang kunnen maken met onze eigen levensweg.

Subcategorieën

• Steun aan het onderzoek
  • Internationale activiteiten
  • Fotogalerij

Heeft u enige opmerkingen betreft de foto’s gelieve het ons te laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U bevindt zich hier: AHVH Welkom NL De Vereniging