AH-VH

Colloquium : De senioren en de hemofilie: een nieuwe uitdaging.

Dank zij de steeds stijgende kwaliteit van de anti-hemofilie producten en de behandelingen in de Expertise Centra voor Hemofilie, is de levensverwachting van de hemofilie patiënten steeds langer.

Zo komt het project van een allereerst colloquium voor senior-patiënten, georganiseerd op 5 september 2015, tot stand. Het beheer van de problematiek van senioren, geconfronteerd met hemofilie.

Meer dan ooit is in het kader van de zeldzame ziekten een samenwerking tussen de Europese landen onontbeerlijk om een tot op heden weinig besproken onderwerp te benaderen: een welbepaald levensstadium in een zeldzame aandoening.

Francis Fort lid van de AHF( Franse Vereniging voor hemofilie patiënten) organiseert sinds jaren een senior-colloquium en deelt vandaag zijn ervaring met de AHVH. Tevens zijn ook Nederland en Zwitserland dit jaar op ons eerste colloquium vertegenwoordigd.

Wij hebben ook de eer buitenlandse genodigden te verwelkomen.

Christie Deviaene, aan de basis van het initiatief van dit colloquium, zal u het complete programma van deze ontmoetingsdag in de volgende Newsletter in detail mede delen.

Praktische informatie:

Volledige informatie: De planning van de ontmoetingsdag wordt begin juli mede gedeeld in volgend Newsletter of op de internet site.

Voor inschrijving: begin juli of op website www.ahvh.be of telefonisch op 02 346 02 61.

Datum: 5 september 2015 ganse dag.

Plaats: Hotel Floréal Panoramique te Mont-Saint-Aubert bij Doornik.

Didier Tonneau

Reacties   

 
0 #1 prodoxatone 28-10-2015 13:04
What's Happening i am new to this, I stumbled upon this
I have found It absolutely helpful and it has aided me out loads.
I am hoping to give a contribution & assist different customers like its helped
me. Great job.
Citeer
 

Plaats reactie


U bevindt zich hier: AHVH INFORMATIE Het dagelijkse leven Senioren Colloquium : De senioren en de hemofilie: een nieuwe uitdaging.